ΑΕΡΟΕΛΑΤΗΡΙΑ - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

Αεροελατήρια - Γενικά χαρακτηριστικά

 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά & πληροφορίες για τα αεροελατήρια.


- Ως μέσο πίεσης η SUSPA χρησιμοποιεί το αέριο άζωτο.
Υπάρχει στην ατμόσφαιρα και αποτελεί τον αέρα που αναπνέουμε καθημερινά κατά 75 %.

Το Αζωτο είναι απόλυτα ακίνδυνο για την υγεία μας.
Δεν καίγεται, αντίθετα χρησιμοποιείται στην χημική βιομηχανία για την μη εξάπλωση & το σβήσιμο πυρκαγιών. Επιπλέον στα αεροελατήρια της SUSPA χρησιμοποιείται δύσκολα αναφλέξιμο λάδι για την λίπανση της μόνωσης ώστε να πετύχουν διάφορες λειτουργίες.

- Ως βασικό κριτήριο που πρέπει να αναφέρουμε είναι η τοποθέτηση του αεροελατηρίου με το έμβολο προς τα κάτω.
Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε τη συνεχή λίπανση της φλάντζας που μονώνει το έμβολο. Η συχνή χρήση του αεροελατηρίου παίζει θετικό ρόλο στην διάρκεια ζωής του.

- Η τοποθέτηση του εμβόλου δεν πρέπει να επηρεάζεται από δυνάμεις που επενεργούν επάνω του από το πλάι διότι έτσι το έμβολο & η φλάντζα φθείρονται μονομερώς.

Πλέον αυτών το έμβολο δεν πρέπει να έχει ξυσίματα, να βάφεται η να είναι λερωμένο. Θα πρέπει κατά διαστήματα να μεριμνάτε για τον καθαρισμό του εμβόλου από την σκόνη που έχει επικαθίσει.

Ο χρόνος ζωής των αεροελατηρίων της SUSPA είναι μεταξύ των 10.000 & 100.000 διπλών χρήσεων (άνοιγμα - κλείσιμο).

- Αποθήκευση: Δεν θα υπάρξουν συνέπειες εφόσον τα αεροελατήρια τοποθετηθούν έτσι ώστε το έμβολο να κοιτάει κάτω και να μην επικάθεται σκόνη ή άλλα υλικά επάνω του.

- Εάν το αεροελατήριο δεν έχει χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό, στην πρώτη χρήση του θα παρουσιάσει μία σκληρότητα στην τριβή του εμβόλου η οποία με τον καιρό θα έλθει σε κανονική συνθήκη χρήσης.

- Στα αεροελατήρια της SUSPA κατά την κατασκευή τους τοποθετείται τόσο λάδι λίπανσής τους αρκετό για όλη τη διάρκεια ζωής τους.

- Μπορούν τα αεροελατήρια της SUSPA να σκάσουν; ΟΧΙ διότι το πάχος του υλικού των τοιχωμάτων τον σωλήνα που είναι αποθηκευμένο το αέριο είναι έτσι υπολογισμένο ώστε για κάθε πιθανή χρήση να υπάρχει και ασφάλεια από σκάσιμο.

Παρόλα αυτά Θα πρέπει να αποφεύγονται ηλεκτροκολλήσεις, τρυπήματα ή πιέσεις επάνω στο ίδιο το αντικείμενο.

Υπολογισμός του κατάλληλου αεροελατηρίου για τη χρήση που το θέλετε:

δείτε αναλυτικά τον υπολογισμό δύναμης αεροελατηρίου

 

Κηφισού 72, 10443 Αθήνα (Σεπόλια). Τηλ.: 210 51.36.731, 210 51.36.348 Fax: 210 51.47.576

© Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. | σχεδιασμός και φιλοξενία: Hyper Center | ...webmaster